Mila Silver rabattkod

Aktuella Mila Silver rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Mila Silver

Vanliga frågor

Hur får jag 10% rabatt på min första beställning?

När du anmäler dig till Milla Silvers nyhetsbrev, får du inte bara de senaste uppdateringarna och inspirationen direkt i din inkorg, men också en välkomstrabatt på 10% på din första beställning.

Vilka betalningsmetoder kan jag använda hos Milla Silver?

Milla Silver erbjuder flera säkra betalningsalternativ: kortbetalning med Visa, Mastercard, Maestro eller American Express, Klarna för att betala nu, senare eller dela upp betalningen, PayPal för snabba transaktioner, och Swish för enkel betalning direkt med din mobil.

Erbjuder Milla Silver fri frakt?

Ja, Milla Silver erbjuder fri frakt på beställningar över 500 kr inom Sverige. För beställningar under detta belopp tillkommer en fraktavgift på 29 kr. Internationella fraktavgifter varierar beroende på destination.

Hur lång är leveranstiden?

För beställningar inom Sverige strävar Milla Silver efter att leverera inom 2-4 arbetsdagar. Internationella leveranstider varierar, men vanligtvis tar det 3-4 dagar inom Europa och 5-7 dagar för övriga världen. Observera att leveranstiden kan vara längre under reaperioder eller om produkten är en specialtillverkad order.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

För paket som inte hämtas ut debiterar Milla Silver en avgift på 150 kr. Det är därför viktigt att du ser till att hämta ut din leverans för att undvika denna extra kostnad.

Milla Silver - Din butik för äkta silverprodukter

Handplockade silverprodukter

På Milla Silver finns ett noggrant urval av silverprodukter som omfattar allt från eleganta smycken till unika inredningsdetaljer. Varje produkt är utvald för att tillföra elegans och tidlöshet till din tillvaro, perfekt för dig som värderar både kvalitet och design.

Skräddarsydda smycken

Milla Silver är mer än bara en plats för att upptäcka dina nästa favoritaccessoarer; här kan du även skapa skräddarsydda smycken. Detta ger dig möjligheten att personifiera din stil eller skapa en meningsfull present till någon du bryr dig om. En idealisk gest för att visa kärlek och uppskattning.

Engagemang för kvalitet och service

Milla Silver representerar inte bara högkvalitativa silverprodukter utan även en exceptionell shoppingupplevelse. Med en användarvänlig webbplats och engagerad kundservice är det lätt att finna det du söker och få svar på eventuella frågor. Perfekt för dig som uppskattar både produkten och servicen.

Så här använder du din Mila Silver rabattkod

  1. Utforska Milla Silver: Upptäck ett brett utbud av silverprodukter för alla smaker.
  2. Välj dina favoriter: Klicka på "Lägg i varukorgen" för de produkter du vill köpa.
  3. Gå till kassan: Använd ikonen i högra hörnet för att se över dina val.
  4. Ange rabattkod: I fältet "Presentkort eller rabattkod", skriv in din kod och bekräfta med "Tillämpa".
  5. Slutför ditt köp: Kontrollera det justerade priset och genomför köpet.