Postery.com rabattkod

Aktuella Postery.com rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt på din beställning

Postery.com ger dig 10% rabatt när du går med i deras nyhetsbrev!

50% rabatt
Erbjudande

Få 50% rabatt på två posters!

Erbjudandet gäller för utvalda posters med texten "kampanj".

50% rabatt
Erbjudande

Aktuella kampanjer - Upp till 50% rabatt

50% rabatt
Erbjudande

Fynda bland mängder av nedsatta produkter

Upp till 50% rabatt!

Fri frakt

FRI FRAKT hos Postery.com

Handla för minst 299 kr så bjuder Postery.com på frakten!

Utgångna rabattkoder från Postery.com

30% rabatt
Erbjudande

30% rabatt på alla posters

Just nu erbjuder Postery.com hela 30% rabatt på alla posters!

30% rabatt
Erbjudande

30% rabatt på alla posters

Just nu erbjuder Postery.com hela 30% rabatt på alla posters!

Posters, affischer och tavelramar

Vill du handla hos Postery.com så kan du göra det direkt i deras webbshop. I deras sortiment så hittar du ett brett utbud av motiv till hemmets alla rum och stilar. Postery.com gör allt de kan för att du skall finna inspiration och när du väl hittat de posters du vill handla så levererar de hem till dig på nolltid. Postery.com erbjuder också ett utbud av vackra tavelramar i flera olika färger och material som håller hög kvalité till ett lågt pris.

Hos Postery.com erbjuder de flera olika stilar och kategorier, såsom texttavlor, fotokonst, illustration m.fl. till hemmets alla rum. När du valt en kategori så kan du välja att filtrera på just det du söker, t.ex. din favoritfärg. Vill du bli inspirerad så kan du hitta din stil i deras Stilguide eller shoppa i något utav våra inspirationsrum eller kollektioner. Väljer du t.ex. ”Vardagsrum” så kan du med ett klick shoppa färdiga tavelväggar som passar perfekt till vardagsrummet.

Postery Magazine & Inspiration

Hos Postery.com så vill de att du skall få inspiration till ditt hem. I deras Magazine så publicerar de därför löpande nya artiklar med tips och trix på hur du kan inreda hemma. Se också till att följa dem på Instagram där de postar de senaste trenderna. Vill du se till att aldrig missa en ny kollektion eller ett fint erbjudande så se till att signa upp dig för deras nyhetsbrev!

Betalning

Postery.com erbjuder flera olika betalsätt via deras partner Klarna. I deras Check-out så kan du välja mellan Faktura, Delbetalning, Kort och Direktbetalning. Med faktura så kan du få hem dina posters innan du betalar – på så sätt behöver du inte ligga ute med några pengar om du skulle behöva byta/returnera något. Postery.com tar 0 kr i fakturaavgift.

Deras betalningspartner Klarna använder sig utav högsta globala säkerhetsstandard 3Dsecure så att du som kund kan känna dig extra trygg när du handlar utav dem.

Leverans

När du beställer ifrån Postery.com så använder de sig utav flera olika speditörer för att säkerställa att du får bästa möjliga leveransupplevelse. Beställer du någon storlek upp till 70x100 cm så levererar de med Postnord till ditt närmaste utlämningsställe. Finns inget utlämningsställe i din närhet så levererar de hela vägen hem till din dörr. Beställer du deras största poster i 100x150 cm (marknadens största) så levererar de hela vägen hem till dörren med DHL, smidigt och enkelt. Är paketet litet så levererar de direkt hem till din brevlåda.

Postery.com erbjuder fri frakt över 299 kr i ordervärde och handlar du för mindre så får du betala 39 kr i frakt.

Kontakt

Deras kundtjänst finns tillgänglig alla dagar i veckan dygnet runt. För frågor som inte är under arbetstid så hänvisar de till något längre svarstider men de gör alltid vårt yttersta för att besvara dina frågor så fort de kan. Postery.com finns tillgängliga via e-post, Facebook och Instagram.

Så här använder du din Postery.com rabattkod

  1. Välj först dina produkter du vill köpa och gå sedan till kassan.
  2. Under produkterna du lagt till finns ett fält som heter "ANGE RABATTKOD".
  3. Skriv in din Postery.com rabattkod och kontrollera att du fått din rabatt.
  4. Gå sen vidare till betalningen.