Proshop rabattkod

Aktuella Proshop rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Proshop

Erbjudande

Spara över 50% på produkter hos Proshop

Erbjudande

Spara över 20% på produkter hos Proshop

Utgångna rabattkoder från Proshop

Erbjudande

Spara över 10% på produkter hos Proshop

Dansk teknikjätte nu i Sverige

Proshop är Danmarks äldsta och största webbutik för handel inom IT och elektronik. Nu har man också svensk och norsk webbutik och hoppas kunna fortsätta sin succé i sina grannländer. Den svenska sidan är helt på svenska och de svenska kunderna har också tillgång till svensk kundsupport. I Danmark har Proshop gjort sig kända för sina för sin goda kundservice, sina låga priser och sina snabba leveranser. Hos Proshop köper du bärbara datorer, surfplattor, mobiltelefoner, digitalkameror m.m.

På Proshops hemsida hittar du huvudkategorierna i en meny längst upp på sidan. Gå direkt in på avdelningarna bärbara datorer, Ipad och tablets, hårddiskar, bildskärmar, Tv, mobiltelefoner och digitalkameror. Där hittar du också länkar till erbjudanden och nyheter. Det går också bra att söka efter en viss produkt genom en sökfunktion som du hittar i övre vänstra hörnet. Proshop erbjuder ett brett utbud av de mest omtyckta och köpta märkena inom hemelektronik som Logitech, Brother, MSI, Dell, Doro, GoPro, Canon och många fler.

Proshops svenska webbutik har Trygg e-handelscertifiering från det svenska branschorganet Svensk Distanshandel. Detta innebär bl.a. att du kan lite på att de använder sig av en viss säkerhetsnivå för dina köp. Hos Proshop kan du betala med kontokort eller via din nät-bank. Du har också möjlighet att betala mot faktura eller att delbetala via Klarna. Behandling av kortupplysningar och transaktioner hanteras av Euroline. Euroline är PCI-certifierade och garanterar säkra betalningar. Proshop skickar med Posten och erbjuder fri frakt alternativ till Sverige.

Vill du komma i kontakt med Proshop så når du dem på telefon: 08-500 870 30 eller på e-post: [email protected]. Kundtjänsten har öppet vardagar mellan kl. 8:00 till 16:00. Proshop har också eget nyhetsbrev och finns på Google+.