Inet rabattkod

Inet har under flera år kunna titulera sig som Sveriges bästa datorbutik, en utmärkelse Inet fått från bl.a. Sweclockers, Prisjakt och Pricerunner. Härifrån kan du beställa enskilda datorkomponenter, bygga ditt eget datorpaket eller välja bland färdiga stationära datorer och laptops.

Rabattkoder från Inet

Erbjudande
Gäller tills vidare

Aktuella kampanjer hos Inet

Erbjudande
Gäller tills vidare

Fyndhörna hos Inet

Tidigare erbjudanden

19 kr
Erbjudandet utgick 2017-06-20

Powerbank 4000mAh för 19kr

Kampanj
Erbjudandet utgick 2017-07-03

Sommarkampanj hos Inet

Om rabattkoder från Inet

Årets datorbutik

Inet har under flera år kunna titulera sig som Sveriges bästa datorbutik. De har bland annat fått utmärkelse som årets datorbutik under flera år från både Sweclockers.com, Prisjakt och Pricerunner.

Inets anställda är välutbildade, kunniga och har ett genuint intresse för datorer och teknik. Personer som handlar hos inet.se kan känna sig trygga att de alltid får rätt produkter till deras ändamål.

Datorkomponenter

Hos Inet hittar du alltid Sveriges största sortiment av datorkomponenter till de bästa priserna.

Välj själv vilka produkter du vill att din dator ska innehålla men se till att inte glömma några nödvändiga produkter! Är du osäker så tveka inte en sekund på att kontakta Inets support antingen via mejl eller telefon så ser dem till att alla komponenter fungerar felfritt tillsammans och kan annars ge råd om alternativa produkter.

Nödvändiga komponenter i en dator

  • Datorlåda / Chassi
  • Grafikkort / GPU
  • Hårddisk
  • Internminne / RAM
  • Moderkort
  • Processor
  • Grafikkort (För mer krävande arbete/spel)
  • Nätdel / CPU

Frakt och leverans

Inet är väldigt kända för sina snabba leveranser. Faktum är att om du beställer en vardag innan klockan 17:00 så skickas dina varor samma dag och finns normalt sett för uthämtning 1-2 dagar senare. Tillsammans med din beställning så skickar Inet i princip alltid med en pingvinstång. Väldigt många kunder har uppskattat att få en gratis godisbit med deras beställning och det har nu blivit ytterligare en sak Inet ofta blir förknippad med.

Inet rabattkod

Trots de redan konkurrenskraftiga priser Inet erbjuder så kan du med hjälp av en Inet rabattkod spara ytterligare pengar när du handlar hos dem.

Här på Rabatt.se hittar du alla rabattkoder och kampanjer för Inet.se.