Inet rabattkod

Aktuella Inet rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till inet.se

Utgångna rabattkoder från Inet

Andra besökare tittade även på

Inet

Inet har under flera år kunna titulera sig som Sveriges bästa datorbutik, en utmärkelse Inet fått från bl.a. Sweclockers, Prisjakt och Pricerunner. Härifrån kan du beställa enskilda datorkomponenter, bygga ditt eget datorpaket eller välja bland färdiga stationära datorer och laptops.

Årets datorbutik

Inet har under flera år kunna titulera sig som Sveriges bästa datorbutik. De har bland annat fått utmärkelse som årets datorbutik under flera år från både Sweclockers.com, Prisjakt och Pricerunner.

Inets anställda är välutbildade, kunniga och har ett genuint intresse för datorer och teknik. Personer som handlar hos inet.se kan känna sig trygga att de alltid får rätt produkter till deras ändamål.

Datorkomponenter

Hos Inet hittar du alltid Sveriges största sortiment av datorkomponenter till de bästa priserna.

Välj själv vilka produkter du vill att din dator ska innehålla men se till att inte glömma några nödvändiga produkter! Är du osäker så tveka inte en sekund på att kontakta Inets support antingen via mejl eller telefon så ser dem till att alla komponenter fungerar felfritt tillsammans och kan annars ge råd om alternativa produkter.

Nödvändiga komponenter i en dator

 • Datorlåda / Chassi
 • Grafikkort / GPU
 • Hårddisk
 • Internminne / RAM
 • Moderkort
 • Processor
 • Grafikkort (För mer krävande arbete/spel)
 • Nätdel / CPU

Frakt och leverans

Inet är väldigt kända för sina snabba leveranser. Faktum är att om du beställer en vardag innan klockan 17:00 så skickas dina varor samma dag och finns normalt sett för uthämtning 1-2 dagar senare. Tillsammans med din beställning så skickar Inet i princip alltid med en pingvinstång. Väldigt många kunder har uppskattat att få en gratis godisbit med deras beställning och det har nu blivit ytterligare en sak Inet ofta blir förknippad med.

Inet Värdekod

Trots de redan konkurrenskraftiga priser Inet erbjuder så kan du med hjälp av en Inet värdekod eller som vi brukar kalla det "rabattkod" spara ytterligare pengar när du handlar hos dem.

Här på Rabatt.se hittar du alla värdekoder, rabattkoder och kampanjer för Inet.se.

Så använder du en rabattkod hos Inet

 1. Välj först ut vilka datorkomponenter eller andra produkter du vill införskaffa dig från Inet.
 2. Navigera dig vidare till kassan.
 3. Under dina produkter så hittar du knappen "Värdekod".
 4. Fyll i din Inet värdekod och klicka på "Lägg till".
 5. Kontrollera att du erhållit din rabatt och gå sen vidare med betalningen.