Showtic rabattkod

Aktuella Showtic rabattkoder och erbjudanden för september 2021

Gå till showtic.se

Showtic

Köp din premiärbiljetter, musikalbiljetter, teaterbiljetter eller konsertbiljetter hos Showtic.

De har biljetter för spännande föreställningar och evenemang över hela landet. Hos Showtic kan du också beställa ett helt paket med både biljetter, resa och hotell för en härlig upplevelse. Biljetter blir utmärkta presenter så passa på att ge bort ett teaterbesök, en musikupplevelse eller en revy. Hos Showtic finns allt från buskis, fars och krogshower till stand-up, musikal, teater och konserter.

Showbiljetter och Showpaket

ShowTic är sajten för dig som är intresserad av teater, show, musikal och konsert. Där köper du enkelt dina biljetter till nöjes-evenemang runt om i Sverige. Du hittar även roliga nyhetsartiklar, spännande intervjuer, tävlingar och mycket mer. ShowTic är representanter för ett flertal arenor i Norden och ett flertal evenemangsarrangörer använder portalen för att marknadsföra och sälja biljetter. Sidan är anpassad för såväl dator, som surfplatta och mobil. Dessutom finns en app där du får tillgång till de allra sista platserna i sista minuten. Hos ShowTic garanterar man att du aldrig betalar mer för en biljett än vad arrangören angett.

På ShowTics sida letar du lätt reda på en viss föreställning via sökfunktionen eller börjar med att gå in på din stad för att kolla vad det finns för utbud. Alla föreställningar man erbjuder just nu finns också i en lista längst ner på sidan. Hos ShowTic bokar du de bästa biljetterna till föreställningar hos Wallmans, Golden Hits, Chinateatern, Hamburger Börs, Malmö Opera och många fler. Dessutom kan du boka hela paket med resa, boende och mat för en riktig helkväll i Stockholm, Oslo, Köpenhamn eller någon annan större stad.

Skriv ut din biljett direkt

ShowTic erbjuder säkra betalningar med Visa eller Mastercard. DIBS och PayEx är deras partners för säkra onlinebetalningar. Verified by Visa respektive MasterCard SecureCode är tjänster som innebär att du identifierar dig med ett lösenord i samband med att du använder ditt kort på internet. Lösningen har utvecklats av Visa och MasterCard och är en global standard. Din biljett kan du sedan skriva ut på egen skrivare, hämta hos ATG-ombud, hämta ut på arenan eller få hemskickade till din brevlåda.

Behöver du kontakta ShowTic når du dem på telefon: 0771-134300 eller på mail: info@showtic.se. Vill du få löpande imformation kan du prenumerera på deras eget nyhetsbrev. ShowTic finns också att följa på twitter, facebook, Youtube och Instagram.