Tårtdekoration rabattkod

Aktuella Tårtdekoration rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Fri frakt

FRI FRAKT på ditt köp

Erbjudande

Fynda bland mängder av produkter på REA!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Tårtdekoration.se

Vanliga frågor

Vad gäller för fri frakt hos Tårtdekoration?

Fri frakt erbjuds för beställningar över 275 kr hos Tårtdekoration, vilket ger dig en extra fördel när du handlar dekorationsprodukter för dina bakprojekt.

Hur snabbt skickas min beställning från Tårtdekoration?

Beställningar som görs före kl 12:00 skickas vanligtvis inom 3 vardagar via PostNord, förutsatt att alla produkter finns i lager. Om paketet är stort kan leveransen ta längre tid.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

Ej uthämtade paket returneras till Tårtdekoration. En avgift på 120 kr debiteras för obehandlade paket enligt PostNords regler.

Hur fungerar betalningen hos Tårtdekoration?

Betalningar är säkrade genom samarbete med Klarna, där du kan välja mellan direktbetalning, faktura eller delbetalning. Klarna genomför en kreditprövning vid fakturaköp.

Vilken ångerrätt och reklamationspolicy har Tårtdekoration?

Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp av icke-ätbara produkter, förutsatt att förpackningen är obruten. För personligt anpassade tårtbilder gäller inte ångerrätten. Vid reklamationer, kontakta Tårtdekoration via e-post för eventuell ersättning eller vidare instruktioner.

Din guide till kreativ tårtdekorering

Upptäck dekorationerna som lyfter dina bakverk

På Tårtdekoration hittar du allt du behöver för att ta dina tårtor och bakverk till nästa nivå. Här finns ett brett utbud av dekorationsverktyg, ätbart glitter, färgämnen och formar som gör varje bakprojekt till ett konstverk. Perfekt för dig som vill imponera på festen eller bara njuta av ett vackrare fikabord hemma.

Från nybörjare till proffs

Oavsett om du precis har börjat utforska Tårtdekorationens värld eller redan är en rutinerad kreatör, har Tårtdekoration materialen som möter alla dina behov. Upptäck sortimentet av kvalitetsprodukter från välkända varumärken som hjälper dig att skapa allt från enkla dekorationer till avancerade tårtkonstverk.

Inspiration och tips

Förutom ett imponerande utbud av dekorationsprodukter, erbjuder Tårtdekoration också en skatt av inspiration och tips för att hjälpa dig att förverkliga dina mest kreativa idéer. Ta del av användbara guider och tutorials som gör det lättare och roligare att dekorera dina bakverk.

Så här använder du din Tårtdekoration rabattkod

  1. Utforska sortimentet: Navigera genom Tårtdekoration för att upptäcka dekorationer och verktyg för dina bakprojekt.
  2. Lägg till i kundvagnen: För produkter du vill köpa, välj "Lägg i kundvagnen".
  3. Gå till kassan: Klicka på kassan-ikonen för att fortsätta med ditt köp.
  4. Använd rabattkod: I fältet "Kampanjkod / Presentkort", ange din kod och tryck på "Använd kampanjkod".
  5. Bekräfta köp: Kontrollera det justerade priset och avsluta ditt köp.