Triwa rabattkod

Aktuella Triwa rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

10% rabatt
Rabattkod

10% rabatt på din beställning

Få hela 10% rabatt på din beställning när du använder rabattkoden i kassan!

70% rabatt
Erbjudande

Triwa Outlet - Upp till 70% rabatt

Fynda bland Triwas outlet-avdelning och spara upp till 70% bland de rabatterade produkterna!

Fri frakt

FRI FRAKT på ditt köp

Utgångna rabattkoder från Triwa

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på hela sortimentet

Få hela 20% rabatt på din beställning!

15% rabatt
Rabattkod

15% rabatt på din beställning

Få 15% rabatt på din beställning när du använder rabattkoden i kassan!

30% rabatt
Rabattkod

30% rabatt på ditt köp

Ange rabattkoden i kassan för att ta del av erbjudandet!

30% rabatt
Rabattkod

30% rabatt på din beställning

50% rabatt
Erbjudande

Sommarrea - upp till 50% rabatt!

Passa på medan det är upp till 50% rabatt!

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt på hela sortimentet

15% rabatt
Rabattkod

15% rabatt på hela köpet

Rabattkod

Få ett armband gratis på köpet!

15% rabatt
Rabattkod

15% rabatt på hela sortimentet

Historia

Triwa grundades 2007 av några vänner som ville förändra klockindustrin, de kom på namnet Triwa som skulle stå för “Transforming the Industry of Watches”.

De ansåg att klockan hade ett för stort fokus på status och precision och ville därför ändra detta till att klockan skulle bli en modern stilsymbol som var både klassisk och enkel.

Triwas design och produktutveckling sker i Stockholm och precis som när de startade företaget har de samma motto än idag: att enbart ta fram produkter de själva vill bära.

Utbud

Triwa har sex stycken rubriker på sin hemsida som du kan välja att shoppa mellan: klockor, klockarmband, solglasögon, armband, humanium metal och outlet.

Under kategorin Klockor hittar du de tre underrubrikerna klockmodeller, herrklockor och damklockor. Det finns flera olika klockmodeller bland annat Nikki (enkla klockor som passar både dag- och kvällstid), Nevil (Mini-urtavlor för tidtagning, tillsammans med det klassiska enkla utseendet), Elva (Triwas minsta och mest feminina klocka), Limited Edition med flera.

I kategorin Klockarmband hittar du Triwas olika sorters klockarmband. Det finns olika typer av längder, färger och material så att du enkelt kan byta utseende på din klocka! Triwas läderarmband är svenska och ekologiska, stålarmbanden är i rostfritt stål och finns som både mesharmband och med klassiska stållänkar, samt i polerat stål.

Klickar du på kategorin Solglasögon hittar du Triwas stilrena och enkla solglasögon. Du kan hitta Triwas solglasögon runt om i världen och de finns i olika stilar så att de ska passa alla. Solglasögonen är gjorda i handskuren acetat.

Humanium Metal är en annan kategori och här hittar du unika klockor som är gjorda av nedsmälta illegala vapen. Triwas syfte med detta är att uppmärksamma riskerna med vapenrelaterat våld och de driver således in pengar som de ger till konfliktdrabbade länder. För varje såld klocka inom denna kategori går 15 procent till IM (Individuell Människohjälp) och deras arbete mot vapenrelaterat våld.

Den sista kategorin på Triwas hemsida är Outlet. Här hittar du produkter som är nedsatta till ett ännu bättre pris. Produkterna här kan vara solglasögon och klockor från förr som sätts ner eller bara produkter till kampanjpriser.

Eventuella Triwa rabattkoder och kampanjer hittar du här hos oss på Rabattkod Plus. Vi hjälper dig att spara mer pengar!

Garanti

Från inköpsdatumet har du två års garanti hos Triwa.

Betalning

Hos Triwa betalar du enkelt med VISA, Mastercard, American Express, Discover, PayPal och direktbetalning bank. Du kan känna dig säkert när du betalar hos Triwa då transaktionerna hanteras av Adyen.

Leverans och Retur

Den normala leveranstiden hos Triwa är 1–3 vardagar från den dag som beställningen gjordes. Dock kan det bli längre leveranstid om den aktuella produkten är slut i lager eller om transporten sker till avlägsna platser eller utanför EU.

Beroende på var produkten ska skickas så skickas den från antingen Sverige, Japan eller USA. Triwa erbjuder fri frakt över hela världen, dock kan beställningar utanför EU debiteras mer på grund av att Triwa skickar varorna enligt leveransvillkoren Delivery Duty Unpaid. Detta betyder att Triwa inte står för kostnader såsom moms, avgifter och skatter.

Hos Triwa har du returrätt i 14 dagar efter ditt mottagande av ditt paket. Returen betalas tillbaka till dig inom två veckor efter att de mottagit din retur.

Så här använder du din Triwa rabattkod

  1. Välj först ut vilken klocka och andra accessoarer du vill handla hos Triwa.
  2. När du känner att du valt ut de produkter du vill ha så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Under punk 2 ”Betalning och frakt” så finner du texten “Ange rabattkod”.
  4. Där fyller du i din Triwa rabattkod som du fått av oss och klickar sedan på knappen “Använd rabattkod”.
  5. Kontrollera nu att din rabatt har registrerats och gå sen vidare till betalningen.