Finnair rabattkod

Aktuella Finnair rabattkoder och erbjudanden för december 2022

Gå till finnair.com

Andra besökare tittade även på

Finnair

Finnair är ett av världens ledande flygbolag för rutter mellan Europa och Asien. Finnair är en av medlemmarna i Oneworld Alliance och flyger den snabba och korta norra vägen till 15 destinationer i Asien via Helsingfors – en av Europas bästa transferflygplatser. Deras omfattande nätverk av rutter inkluderar också New York och mer än 50 destinationer i Europa.

I Finnairs Plusshop kan medlemmar få poäng för det de handlar och därigenom få fina bonuspriser från Finnair eller några av deras samarbetspartners.

Boka resor med Finnair direkt på nätet

Finnair grundades 1923 och är därmed ett av flygbolag i världen som har överlevt längst. Finnair har, trots sin ansenliga ålder, en av Europas yngsta flygplansflottor. Företaget har fått fyra stjärnor av Skytrax, en utmärkelse som de har mottagit fyra år i rad. Finnair nominerades också till "bästa flygbolag i Nordeuropa", också det fjärde året i rad. Företaget har dessutom utsetts till Europas bästa flygbolag år 2013 av TTG Travel Awards.

Flyger du Finnair har du tillgång till den kortaste vägen mellan Asien och Europa. Man har direktrutter från Helsingfors till 15 större städer i Asien. I Europa har man ett nätverk av 60 destinationer. Det totala linjenätet består av 800 destinationer i 150 länder. Genom att flyga med Finnair får du också tillgång till ett antal tilläggstjänster. Du kan förboka platser, köpa ytterligare mängd bagage i förväg så att slipper du en rejäl extra avgift på flygplatsen. Du kan beställa måltider, förfriskningar för speciella tillfällen eller skattefria varor i förväg. Allt detta gör du enkelt på nätet när du bokar på Finnairs egen hemsida. Dessutom har man ett fint bonusprogram för de flitigare resenärerna.

Finnair har eget nyhetsbrev och finns också på de flesta sociala media. Håll kontakt med dem via Facebook, Twitter och Instagram. På hemsidan hittar du också flera fina reseguider eller läst deras reseblogg för inspiration till din nästa resa.