Lufthansa rabattkod

Aktuella Lufthansa rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Lufthansa

Vanliga frågor

Vad är Miles & More hos Lufthansa?

Miles & More är Lufthansas lojalitetsprogram som belönar resenärer med mil både i luften och på marken. Medlemmar kan tjäna mil för flygningar, vardagsinköp och mer, som sedan kan användas för att boka bonusflygningar, uppgraderingar eller shopping i Lufthansa Worldshop.

Hur fungerar det nya statusprogrammet hos Lufthansa?

Från och med 1 januari 2024 introducerar Lufthansa ett nytt statusprogram som är enkelt och transparent, med målet att göra det lättare att uppnå status samtidigt som medlemmarna kan njuta av mångsidiga förmåner.

Hur kan jag tjäna och använda poäng med Miles & More?

Som medlem i Miles & More tjänar du poäng på varje flygning med Lufthansa och kan snabbt njuta av fördelar som prioriterad boarding, tillgång till lounger och förenklad bokning. Poäng kan också användas för attraktiva belöningar som flyguppgraderingar eller hyrbilar.

Vilka förmåner erbjuds beroende på status inom Miles & More?

Beroende på din status - Frequent Traveller, Senator eller HON Circle - varierar förmånerna från ökat fribagage till tillgång till exklusiva lounger och limousinservice, för att göra din resa så bekväm som möjligt.

Kan jag donera mina Miles & More-mil?

Ja, du kan göra världen lite bättre genom att donera dina Miles & More-mil till Lufthansas hjälpprojekt via partnerorganisationen help alliance. Detta är ett utmärkt sätt att bidra till samhällsnyttiga ändamål.

Utforska världen med Lufthansa

Boka din nästa resa enkelt

Med Lufthansa blir det enkelt att planera ditt nästa äventyr. Oavsett om du drömmer om storstads puls i New York, charmiga caféer i Paris eller soliga stränder i Thailand, hjälper de dig att boka din resa snabbt och smidigt. Deras användarvänliga webbplats erbjuder flyg till destinationer över hela världen, alltid med målet att göra din bokningsprocess så enkel som möjligt.

Upplev förstklassig service ombord

Flyga med Lufthansa innebär inte bara att resa från punkt A till B; det är en upplevelse. Ombord väntar bekväma säten, gourmetmåltider och underhållningssystem som gör tiden i luften till ren njutning. Oavsett om du flyger Economy, Business eller First Class, strävar de efter att göra din flygning så angenäm och minnesvärd som möjligt.

Få mer med Miles & More

Glöm inte att registrera dig för Lufthansas lojalitetsprogram, Miles & More, där varje resa med dem eller deras partnerflygbolag tar dig ett steg närmare fantastiska belöningar. Samla poäng på allt från flygresor till vardagsinköp och använd dem för att uppgradera din nästa resa, boka bonusflygningar eller välj bland ett brett utbud av produkter och tjänster.

Så här använder du din Lufthansa rabattkod

  1. Utforska Lufthansa: Surfa in på Lufthansa för att upptäcka flyg till globala destinationer.
  2. Ange resedetaljer: Välj avresa, destination, datum och extra tjänster efter behov.
  3. Fyll i personuppgifter: Ange nödvändig information som namn, pass- och kontaktuppgifter.
  4. Använd rabattkod: Ange din rabattkod i det dedikerade fältet före betalning, om tillgängligt.
  5. Bekräfta bokningen: Slutför din bokning och se fram emot din resa med Lufthansa.