Fruugo rabattkod

Aktuella Fruugo rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Leksaker och Lekutrustning hos Fruugo

Över 2,9 miljoner leksaker och lekutrustningar tillgängliga med lockande rabatter och trygg e-handel.

Erbjudande

Spel och Pussel hos Fruugo

Hitta 3,8 miljoner spel och pussel med attraktiva erbjudanden och garanterad trygg och snabb leverans.

Erbjudande

Möbler hos Fruugo

Upptäck 845 000+ möbler från märken som unbrand, Parey, Exia, med REA-rabatter och säker, snabb leverans.

Erbjudande

Husdjurstillbehör hos Fruugo

Över 2,5 miljoner husdjurstillbehör från unbrand, Exia, Crexa med rabatter för säker och snabb online-shopping.

Erbjudande

Sportutrustning på Fruugo

Få tag i 3,6 miljoner sportartiklar inklusive märken som unbrand och Exia, med stora rabatter och trygg online-köpupplevelse.

Erbjudande

Kreativitet och Underhållning på Fruugo

Bläddra bland 6,7 miljoner artiklar inom media och konst från unbrand, Exia, Crexa, med förmånliga rabatter och trygg e-handel.

Erbjudande

Välj bland miljoner artiklar inom skönhet & hälsa

Mängder av nedsatta priser!

Erbjudande

Fynda bland sortimentet för elektronik

Fruugo erbjuder REA-rabatter och mängder av erbjudanden!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Fruugo

Vanliga frågor

Vilka betalningsalternativ accepterar Fruugo?

Fruugo accepterar en rad olika betalningsmetoder inklusive PayPal, Visa, Mastercard, American Express, Klarna, och flera andra lokala betalningsalternativ. Det exakta utbudet av betalningsalternativ kan variera beroende på kundens läge.

Vad gäller vid felaktiga eller defekta varor?

Om du mottar en skadad eller defekt vara, kontakta återförsäljaren via Fruugos Hjälpcenter så snart som möjligt. De flesta återförsäljare kräver bildbevis och kan erbjuda ersättning, rabatt eller fullständig återbetalning vid retur.

Hur hanterar Fruugo tullavgifter vid internationella beställningar?

Kunder kan stå för tullavgifter vid internationella leveranser. Dessa avgifter beräknas utifrån flera faktorer och Fruugo kan inte ge exakta uppgifter om potentiella avgifter. Dock erbjuder Fruugo hjälp vid återbetalningsansökan om du betalat tullavgift.

Vilka leveransalternativ erbjuder Fruugo?

Fruugo erbjuder både standard- och expressleverans, beroende på återförsäljarens och kundens plats. Standardleverans tar vanligtvis 2-14 arbetsdagar och expressleverans 1-7 arbetsdagar. Tidsramarna varierar beroende på om leveransen är inrikes eller utrikes.

Kan jag avbryta eller ändra min beställning?

I de flesta fall är det inte möjligt att avbryta eller ändra en beställning efter att den har lagts, eftersom hanteringen påbörjas omedelbart. Om du behöver göra en ändring, kontakta Fruugo så snart som möjligt för att se vilka alternativ som finns tillgängliga.

Upptäck global shopping med Fruugo

Omfattande produktutbud på en plattform

Fruugo utmärker sig med sitt breda sortiment av produkter, från mode och skönhet till elektronik och heminredning. Kunder kan hitta allt från trendiga kläder och accessoarer till senaste tekniken och unika dekorationsföremål. På plattformen finns välkända varumärken som Adidas, Nike, Apple, Samsung, L'Oréal och Maybelline. Även exklusiv heminredning från Alessi och Le Creuset är representerade, vilket gör Fruugo till en mångsidig shoppingdestination för en global publik.

Säker och mångsidig betalning

Fruugo prioriterar säkerhet och bekvämlighet i sina betalningsalternativ. Med en rad olika betalningsmetoder, inklusive kreditkort, PayPal och Klarna, erbjuder Fruugo sina kunder flexibilitet och trygghet vid onlineköp. Dessutom använder plattformen avancerad krypteringsteknik för att säkerställa att alla transaktioner och kunduppgifter förblir skyddade.

Internationell shoppingupplevelse

Som en global marknadsplats erbjuder Fruugo en unik internationell shoppingupplevelse. Med produkter från återförsäljare över hela världen kan kunderna upptäcka och köpa varor som inte alltid är tillgängliga i deras egna länder. Fruugo hanterar också olika valutor och erbjuder internationella leveransalternativ, vilket gör det enkelt för kunder överallt att handla utan gränser.

Så här använder du din Fruugo rabattkod

  1. Utforska utbudet: Besök Fruugo för att se deras breda sortiment av elektronik, skönhet och mer.
  2. Lägg till i varukorgen: Hitta en önskad produkt och klicka på "Köp nu".
  3. Till kassan: Fortsätt till betalningsprocessen och ange dina leveransuppgifter.
  4. Rabattkoder och presentkort: Om du har en rabattkod eller ett presentkort, se om det finns möjlighet att använda det i kassan.
  5. Avsluta köpet: Bekräfta och genomför din beställning, sedan är det bara att vänta på leveransen!