Furniturebox rabattkod

Aktuella Furniturebox rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till furniturebox.se

Utgångna rabattkoder från Furniturebox

Andra besökare tittade även på

Furniturebox

Furniturebox är en av Sveriges ledande möbelvaruhus på nätet. Furniturebox har över 400 000 nöjda kunder och erbjuder ett stort, handplockat sortiment av både utomhus- som inumhus möbler. Furniturebox lägger stort fokus på att produkternas bildmaterial ska hålla hög kvalitet. Produktbilder ur flera olika vinklar och även videoklipp är något de strävar efter att ha på så många produkter som möjligt.

Historia

Furniturebox grundades 2006. Med åren har Furniturebox växt till sig och blivit många personers favoritbutik att införskaffa nya möbler hos. Furniturebox finns idag etablerade som nätbutik i flera europeiska länder och med fysiska butiker i Stockholm och Göteborg.

Furniturebox har dessutom vunnit flera utmärkelser som bland annat Årets e-handlare tre år i rad inom kategorin Hem och trädgård hos Pricerunner.

Leverans och betalning

Furniturebox vill alltid att deras kunder ska känna sig 100% nöjda när de handlar hos dem. Därför erbjuder dem alltid fri frakt på alla beställningar och hela 365 dagars öppet köp!

Furniturebox skickar främst deras beställningar med DHL. Den preliminära leveranstiden hittar du alltid i samband med informationen om möbeln du är intresserad av att beställa.

Välj själv den betalningsmetod som passar just dig bäst. Furniturebox erbjuder följande betalningsalternativ:

  • Direktbetalning
  • Klarna faktura (14 dagar)
  • Kortbetalning
  • Banköverföring
  • Delbetalning

Kundservice

Har du frågor om Furnitureboxs sortiment eller behöver hjälp med din beställning? Kontakta då deras kundservice på telefonnummer: 08-5000 90 40.

Furniturebox finns också att följa på Facebook, Instagran och Pinterest. Passa även på att prenumerera på Furnitureboxs nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad med nyheter och erbjudanden hos dem!

Furniturebox rabatt

Furniturebox arbetar aktivt med att erbjuda stora kampanjer och rabattkoder så att du kan spara pengar när du handlar hos dem. Här på rabatt.se listar vi självklart alla aktuella rabattkoder, kampanjer och andra bra erbjudanden hos Furniturebox. Så se till att alltid besöka rabatt.se för att spara pengar!

Så använder du en rabattkod hos Furniturebox

  1. Välj först ut vilka möbler eller andra inredningsprodukter du vill införskaffa dif hos Furniturebox.
  2. När du känner dig färdig så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Under dina produkter så hittar du ett textfält med texten "Har du ett presentkort eller en rabattkod?".
  4. Fyll där i din Furniturebox rabattkod och tryck sen på knappen "Uppdatera".
  5. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare till betalningen.