Ifolor rabattkod

Aktuella Ifolor rabattkoder och erbjudanden för maj 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Ifolor

Vanliga frågor

Vilken färgprofil rekommenderas för uppladdning?

För bästa resultat bör bilder skickas in i sRGB-färgrymden. Även om vissa kameror och program erbjuder AdobeRGB, kan det leda till att färger återges blekt eller felaktigt på de slutliga produkterna. Om dina bilder är i AdobeRGB, rekommenderas det att du konverterar dem till sRGB före uppladdning.

Varför skiljer sig mina framkallade foton?

Ifolor strävar efter att återge fotona så troget originalet som möjligt. Skillnader kan uppstå om din skärm inte är kalibrerad, vilket kan göra att de fysiska kopiorna ser annorlunda ut jämfört med hur de visas på din skärm, telefon eller surfplatta.

Hur raderar jag bilder jag laddat upp till Ifolor?

Din integritet är viktig för Ifolor. Bilder som laddats upp och är kopplade till ditt konto raderas automatiskt efter 90 dagar. Har du inte loggat in kan bilder raderas genom att rensa webbläsarens cache.

Kan jag fortsätta med mitt fotoboksprojekt på olika enheter?

Projekt sparade i Ifolor Designer-programmet lagras lokalt på din enhet och kan inte fortsättas online eller i appen, och vice versa.

Vad skiljer fotobok Premium från Deluxe?

Fotobok Premium tillverkas på äkta fotopapper och har Layflat-bindning som möjliggör att boken ligger helt platt. Deluxe-versionen är limmad och erbjuds med antingen matta eller blanka sidor, men båda alternativen har hårda pärmar. Priset varierar beroende på bokens storlek, antal sidor och typ av innersidor.

Så här använder du din Ifolor rabattkod

  1. Utforska sortimentet: Navigera genom Ifolors mångsidiga utbud av personliga fotoprodukter som fotoböcker och canvastavlor för att hitta det du letar efter.
  2. Skapa din produkt: Välj "Skapa och beställ" för att anpassa din produkt med egna bilder och texter efter dina önskemål.
  3. Anpassa & designa: Följ de enkla stegen för att anpassa din produkt med valda bilder och designelement.
  4. Använd rabattkod: När du är redo att beställa, ange din rabattkod i fältet för detta i varukorgen för att dra nytta av erbjudandet.
  5. Slutför köpet: Genomför köpet och se fram emot att ta emot dina skräddarsydda fotoprodukter från Ifolor.