Lagerhaus rabattkod

Aktuella Lagerhaus rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till lagerhaus.se

Utgångna rabattkoder från Lagerhaus

Andra besökare tittade även på

Lagerhaus

Hos Lagerhaus hittar kunden accessoarer för hemmet som inspirerar och ger glädje. Lagerhaus ger guldkant åt vardagen genom att erbjuda praktiska och prisvärda prylar som på ett enkelt sätt hjälper kunden att förnya sitt hem, hitta presenter till sig själv och andra samt sprida glädje.

Sortiment

Lagerhaus är perfekt för dig som gillar att ge ditt hem en personlig stil. Här hittar du porslin, glas, lampor, förvaring och massor av anna inredning. Fynda Skålar och redskap för kök och bord, färggranna duschdraperier, ljus och presentpapper i många färger och mönster lockar till lustfylld shopping och många besök.

Kanske är det dags för en ny ljusslinga, ett snyggt duschdraperi eller en fin skål till fredagsmyset. Oavsett vad du letar efter finns det något för alla smaker hos Lagerhaus.

Presenter

Passa också på att köpa presenter till familj och vänner. Kanske fina blockljus, nya vinglas eller varför inte några av de roligt inslagna godispåsarna? Om du har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa i present - välj ett presentkort, perfekt för den kräsne.

Lagerhaus rabatt

Med en Lagarhaus rabattkod sparar du pengar när du handlar inredning billigt. På Lagerhaus.se kan du handla allt du behöver direkt på nätet och få det skickat direkt hem till dig. Perfekt om du inte har en affär i närheten.

Historia

Den första butiken öppnades i Göteborg år 1996 och kedjan har sedan dess utökats till över 30 butiker fördelade på ett 20-tal orter från Malmö i söder till Luleå i Norr.

Så använder du en rabattkod hos Lagerhaus

  1. Välj först ut vilka produkter du vill köpa hos Lagerhaus.
  2. Gå sen vidare till kassan som du hittar längst uppe till höger på deras hemsida.
  3. Till höger ser du ett fält med texten "Ange din kod här".
  4. Fyll i din Lagerhaus rabattkod och klicka på knappen "Använd kod".
  5. Kontrollera att dina produkter har blivit rabatterade och gå sen vidare med betalningen.