TV4 Play rabattkod

Aktuella TV4 Play rabattkoder och erbjudanden för juli 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos TV4 Play

Erbjudande
Erbjudande

Skaffa Britbox TV4 Play+ Utan reklam för endast 149 kr/mån

Ingen bindningstid gäller!

Erbjudande
Erbjudande

Prova 2 veckor gratis

Erbjudande
Erbjudande

Streama allt från TV4 Play 349 kr/mån

Erbjudande
Erbjudande

TV4 Play Golf 149 kr/mån

Utgångna rabattkoder från TV4 Play

Rabattkod
Rabattkod

Få 1 månad gratis hos TV4 Play

Vanliga frågor

Vilka abonnemang erbjuder TV4 Play?

TV4 Play har flera abonnemang: det kostnadsfria grundpaketet med nyheter och underhållning, TV4 Play+ för 59 kr/mån med barnprogram och förhandsvisningar, TV4 Play+ utan reklam för 149 kr/mån med ett bredare utbud, och TV4 Play+ Sport för 399 kr/mån som inkluderar omfattande sportevenemang. För den mest kompletta upplevelsen finns TV4 Play+ Sport Total för 549 kr/mån, med alla sport- och underhållningsalternativ.

Vad betyder det att C More och TV4 Play har gått ihop?

Många undrar om C More har flyttat till TV4 Play. Ja, ditt C More-abonnemang har nu flyttats över till TV4 Play med nya användarvillkor. För operatörskunder och de som använder C More via Apple, finns specifika instruktioner tillgängliga för att fortsätta använda tjänsten smidigt. Denna sammanläggning innebär att du nu får tillgång till ett utökat innehållsspektrum under ett och samma paraply.

Hur löser jag inloggningsproblem på TV4 Play?

Att logga in kan ibland vara krångligt. Om du har problem med att logga in på TV4 Play, kontrollera först att du har fyllt i alla nödvändiga uppgifter på ditt konto. Om problemet kvarstår, testa att återställa ditt lösenord eller logga in via en annan nätverksanslutning. Kom ihåg att tjänsten inte fungerar utanför EU/EEA eller med anonymiserad trafik via VPN.

Vilka enheter stödjer TV4 Play för streaming?

Du kan titta på TV4 Play via ett brett utbud av enheter, inklusive PC, Mac, iOS- och Android-enheter, Smart-TV-apparater från Samsung och LG, Apple TV, Chromecast och Android TV. För att säkerställa bästa möjliga upplevelse, rekommenderas en stabil nätverksanslutning och uppdaterade versioner av webbläsare eller appar.

Hur avslutar jag mitt abonnemang på TV4 Play?

Om du behöver avsluta ditt abonnemang på TV4 Play, är processen enkel. Logga in på ditt konto på tv4play.se och välj att avsluta ditt paket under dina abonnemangsinställningar.

Så här använder du din TV4 Play rabattkod

  1. Utforska paketutbudet: Besök TV4 Play och kolla in deras olika paket för att hitta det som bäst passar dina tittarbehov.
  2. Välj paket: När du har bestämt dig, klicka på “Skaffa nu” vid det paket du önskar.
  3. Skapa eller använd konto: Registrera dig för ett nytt konto eller logga in om du redan har ett.
  4. Bekräfta betalning: Välj din betalningsmetod. Använd eventuella presentkort eller rabattkoder för att minska kostnaden.
  5. Börja titta: Nu är allt klart! Njut av dina favoritprogram, serier och sportevenemang på TV4 Play.