ABS Wheels rabattkod

Aktuella ABS Wheels rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till abswheels.se

Andra besökare tittade även på

ABS Wheels

ABS Wheels är din däckhandlare på nätet. De erbjuder ett brett urval av både däck och fälgar, för både personbilar, motorcyklar och andra fordon. I nätbutiken kan du enkelt och bekvämt, alla tider på dygnet, välja de däck eller fälgar du vill ha. ABS Wheels har även en fysisk verkstad där du kan få hjälp med att byta dina däck. Hos dem hittar du även lite fräckare däck och fälgar.

Handlar du kompletta hjul och/eller fälgar bjuder ABS Wheels på frakten. Företaget levererar över hela Sverige.

Ledande däckleverantör på nätet

ABS Wheels är en av Sveriges ledande fälgleverantörer. De är butiken för såväl proffs som amatörer, bilister som motorcyklister. Genom deras webbsajt bokar du också tid i deras verkstad för byte av däck, förvaring av däck, hjulinställning eller någon av deras andra tjänster. De håller till i Arlandastad. Butiken startades 1980 av Anders Lahdo. I ABS webbshop erbjuder de över 1.500.000 artiklar. Via ditt regnummer kan du snabbt och enkelt hitta passande däck och fälgar till just din bil. Köp billiga däck och fälgar till alla slags motorfordon hos ABS Wheels.

Gå in i deras webbutik och välj ut de fälgar och däck som passar dig och dina behov bäst, helt utan stress. Navigera genom menyn längst upp på sidan där du kan gå direkt in på fälgar, däck, MC-däck, däcktillbehör m.fl. För mer information kan du använda dig av länkarna längst ner på sidan där du hittar däckskola, blogg, däcktester och annan information. De har också en "däckväljare" som gör det lätt för dig att hitta vilket däck som passar bäst för dig och din körstil.

Betalning och leverans

Dina köp betalar du enkelt med Visa, Mastercard eller direkt från din bank om du är kund hos Handelsbanken. Det finns även ett faktura alternativ via Klarna som även ger dig möjlighet att delbetala ditt köp. Beställer du ett fullt set däck får du fri frakt över hela Sverige.

ABS Wheels har en vänlig kundtjänst som du når via e-post eller telefon. De har öppet mellan kl. 08:00 och 17:00 på vardagar med lunchstängt mitt på dagen.

Vill du följa dem så finns de på Facebook, Twitter, Instagram och Google+. De har dessutom egen blogg fylld med användbar information. Du kan även gå med i Club ABS och få nyhetsbrev med de senaste erbjudandena direkt till din inbox.