Däck247 rabattkod

Aktuella Däck247 rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

Erbjudande

Utförsäljning av däck!

Erbjudande

Utförsäljning av hjul!

Erbjudande

Utförsäljning av fälgar!

Svensk däckhandlare på nätet

Däck247.se är en svensk däckhandlare på nätet. De erbjuder ett brett urval av däck och fälg i alla prisnivåer. Samtliga däck finns i lager för direkt leverans. Hos dem hittar du däck och fälgar från varumärken som Michelin, Nokian, Toyo till Marshal, Nexen och Nordexx. Alla fälgar är av högsta kvalitet och många är speciallackade för att klara de svenska vintrarna. Alla däck är naturligtvis godkända inom EU. Genom att ha tillgång till stora centallager i Sverige och Danmark har man möjlighet att sälja däck till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos Dack247 hittar du de billigaste alternativen inom däck och fälgar. Företaget verkar från Lund.

Gå in i deras webbshop och handla sommardäck, vinterdäck och fälgar. Du hittar huvudmenyn längst upp på sidan. Där går du in på SUV, lätt lastbil, fälgar eller släp. Man har också en utförsäljningsavdelningen för de allra största fynden.

Kostnadsfri frakt till monteringsställe

Dack247 har Trygg e-handels certifiering så att du kan lita på att alla deras betalningar sker genom säkra kanaler. Du betalar med Visa eller Mastercard genom PayEx eller betalar direkt från din bank om du är kund hos Swedbank, SEB eller Handelsbanken. Din beställning levereras kostnadsfritt till den moteringspartner som du valt. Skulle du mot förmodan inte hitta en verkstad nära dig som kan du också få däcken levererade hem till dig mot en avgift.

Behöver du prata med kundtjänst hos Dack247 så har de service via telefon: 046 379542. De har öppet mellan kl. 08.00 - 16.00 på vardagar. Det går också bra att skriva e-post till adress: [email protected]. Man lovar att svara på mejl inom 48 timmar på vardagar.