Däck247 rabattkod

Aktuella Däck247 rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till dack247.se

Andra besökare tittade även på

Däck247

Däck247.se är en webbshop för däck och fälg i alla prisnivåer. På 40 % av alla sina däck är man dock billigast på marknaden enligt Prisjakt. De säljer kända varumärken som Toyo, Nokian, Michelin, Hankook med flera. I Däck247 fälgsortiment finner man också kvalitetsfälgar från Advanti, CSP, Mega Wheels m.m. De flesta av fälgar är speciallackade för att klara svenska vintrar.

Du väljer mellan leverans hem till dig eller direkt till en montör som hjälper dig att lägga på dina nya sommardäck eller vinterdäck. Hos Däck247 hittar du däck till alla slags personbilar, SUV och lastbilar.

Svensk däckhandlare på nätet

Däck247.se är en svensk däckhandlare på nätet. De erbjuder ett brett urval av däck och fälg i alla prisnivåer. Samtliga däck finns i lager för direkt leverans. Hos dem hittar du däck och fälgar från varumärken som Michelin, Nokian, Toyo till Marshal, Nexen och Nordexx. Alla fälgar är av högsta kvalitet och många är speciallackade för att klara de svenska vintrarna. Alla däck är naturligtvis godkända inom EU. Genom att ha tillgång till stora centallager i Sverige och Danmark har man möjlighet att sälja däck till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos Dack247 hittar du de billigaste alternativen inom däck och fälgar. Företaget verkar från Lund.

Gå in i deras webbshop och handla sommardäck, vinterdäck och fälgar. Du hittar huvudmenyn längst upp på sidan. Där går du in på SUV, lätt lastbil, fälgar eller släp. Man har också en utförsäljningsavdelningen för de allra största fynden.

Kostnadsfri frakt till monteringsställe

Dack247 har Trygg e-handels certifiering så att du kan lita på att alla deras betalningar sker genom säkra kanaler. Du betalar med Visa eller Mastercard genom PayEx eller betalar direkt från din bank om du är kund hos Swedbank, SEB eller Handelsbanken. Din beställning levereras kostnadsfritt till den moteringspartner som du valt. Skulle du mot förmodan inte hitta en verkstad nära dig som kan du också få däcken levererade hem till dig mot en avgift.

Behöver du prata med kundtjänst hos Dack247 så har de service via telefon: 046 379542. De har öppet mellan kl. 08.00 - 16.00 på vardagar. Det går också bra att skriva e-post till adress: info@dack247.se. Man lovar att svara på mejl inom 48 timmar på vardagar.