Däck247 rabattkod

Aktuella Däck247 rabattkoder och erbjudanden för juli 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella kampanjer hos Däck247

Erbjudande
Erbjudande

Utförsäljning av däck!

Erbjudande
Erbjudande

Utförsäljning av hjul!

Erbjudande
Erbjudande

Utförsäljning av fälgar!

Vanliga frågor

Är priset jag ser det slutgiltiga priset?

Absolut, alla priser hos Däck247 är inklusive moms. Plus, de har en miljöavgift på däcken. Detta är för att när dina däck har gjort sitt, kan du lämna dem för återvinning på en auktoriserad verkstad. Denna avgift ser till att dina gamla däck tas om hand på ett miljövänligt sätt, tack vare Däck247:s medlemskap i Svensk Däckåtervinning AB.

Hur vet jag att min beställning är mottagen?

Ingen stress, direkt efter att du lagt din beställning skickas en bekräftelse till din e-post. Om du råkar beställa fel, ingen fara, Däck247 fixar detta kostnadsfritt så länge dina varor inte har lämnat lagret eller blivit monterade. Bara ring deras kundservice!

Kan jag göra min beställning över telefon?

Fastän det kan kännas tryggt att ringa in en beställning, hos Däck247 sker allt smidigt online. Men om du har frågor eller behöver hjälp är deras kundtjänst bara ett samtal bort. De är tillgängliga för att guida dig genom processen och svara på alla dina frågor.

Vilka betalningsalternativ finns tillgängliga?

Däck247 gör det lätt för dig att betala på det sätt som passar dig bäst. Välj mellan konto/kreditkort, delbetalning, faktura, eller direktbetalning via bank. Och oroa dig inte för dina uppgifter, de är säkra och hanteras med största försiktighet.

Hur fungerar det med returer om jag ångrar mig?

Om dina produkter redan är på väg men du ångrar dig, är det lugnt. Däck247 erbjuder möjlighet till retur, dock med en returkostnad beroende på produkttyp. Och om du valt kompletta hjul, kom ihåg att monteringsavgiften inte återbetalas. Men, det är skönt att veta att det finns flexibilitet även efter att köpet är gjort.

Så här använder du din Däck247 rabattkod

  1. Utforska sortimentet: Besök Däck247 och upptäck ett brett utbud av däck och fälgar anpassade för alla fordonstyper.
  2. Ange registreringsnummer: För att snabbt hitta produkter anpassade för just ditt fordon, ange ditt registreringsnummer.
  3. Välj produkter: Navigera till de önskade produkterna och klicka på "Lägg till i varukorg" för att samla dina val.
  4. Aktivera rabattkod: Vid kassan, klicka på "Har du en rabattkod?", ange din kod och tryck sedan på "Aktivera" för att tillämpa din rabatt.
  5. Bekräfta köp: Se över det reducerade priset, bekräfta dina val, och genomför ditt köp med förtroende.