HelloFresh rabattkod

Aktuella HelloFresh rabattkoder och erbjudanden för juli 2024

30% rabatt
Rabattkod
Populär

Få 1359 kr rabatt på din beställning!

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos HelloFresh

Erbjudande
Erbjudande

Veckans menyer hos HelloFresh

Utgångna rabattkoder från HelloFresh

35% rabatt
Rabattkod

Få 35% rabatt på din första kasse hos HelloFresh

Du får även 10% extra rabatt på alla kommande kassar i 6 månader!

940 kr rabatt
Rabattkod

Spara 940 kr på dina första fyra kassar

Rabattkod
Rabattkod

Spara upp till 965 kr på de fyra första boxarna

Gäller endast nya kunder.

Vanliga frågor

Vad utmärker HelloFresh matkassar?

HelloFresh erbjuder en unik kombination av flexibilitet och mångsidighet i sina matkassar. Kunden kan välja mellan ett brett sortiment av recept, anpassade för olika smaker och behov. Deras tjänst är utformad för att förenkla vardagen genom att minska tiden för planering och matinköp. Med alternativ som familjevänliga måltider, snabba rätter och kalorismarta val, tillgodoses alla typer av kostpreferenser. Dessutom bidrar HelloFresh till en hållbar livsstil genom att minska matsvinn och prioritera lokala råvaror.

Hur anpassar jag min matkasse hos HelloFresh?

HelloFresh ger sina kunder full kontroll över sina matkassar. Du kan välja dina favoritrecept från en varierad veckomeny som uppdateras kontinuerligt. Oavsett om du föredrar kött, fisk, vegetariska alternativ eller en blandning av dessa, kan du skräddarsy din matkasse. Kunder kan också enkelt justera antalet måltider och portioner varje vecka, vilket gör tjänsten perfekt för både små och stora hushåll. För de som önskar mer bekvämlighet erbjuder HelloFresh även möjligheten att lägga till snabblagade måltider som kan tillagas på 15-20 minuter.

Vad kostar en prenumeration på HelloFresh?

Priset för en veckas matkasse från HelloFresh ligger på ungefär 550 kr, vilket innebär en månadskostnad på omkring 2 000 kr. Det exakta priset beror på antalet valda måltider och portioner. HelloFresh accepterar flera betalningsmetoder, inklusive kreditkort som VISA och MasterCard, samt digitala betalningsalternativ som PayPal och Klarna. Dessa flexibla betalningsalternativ gör det lätt för kunder att hantera sina utgifter effektivt.

Är prenumerationen på HelloFresh bunden till en fast period?

HelloFresh prenumerationer är helt flexibla utan bindningstid. Kunderna kan när som helst pausa, ändra eller avsluta sin prenumeration via deras onlinekonto. Denna flexibilitet är särskilt fördelaktig för personer med varierande scheman eller för de som vill prova tjänsten innan de bestämmer sig för en längre prenumeration. För studenter finns ytterligare rabatter och erbjudanden, vilket gör det till ett ekonomiskt attraktivt alternativ för den yngre demografiska gruppen.

Hur hanterar HelloFresh leveranser om jag inte är hemma?

Om du inte är hemma vid leveranstidpunkten, tar HelloFresh hand om situationen genom att följa de instruktioner som du har angett på ditt konto, exempelvis att lämna matkassen på en säker plats. För att säkerställa att ingredienserna förblir färska används isolering och ispåsar i förpackningen. Detta garanterar att maten håller sig färsk i flera timmar efter leveransen. Om du regelbundet är borta vid leveranstider, erbjuder HelloFresh alternativ för att justera leveransdagar och -tider, vilket gör det möjligt att anpassa leveransen efter ditt schema.

Så här använder du din HelloFresh rabattkod

  1. Utforska HelloFresh: Besök HelloFresh för ett stort urval av matkassar och recept.
  2. Välj din måltid: Bestäm dina favoriträtter, antal personer och måltidstyper.
  3. Använd rabattkod: Nere i formuläret, leta efter "Har du en rabattkod?".
  4. Lös in koden: Skriv in din rabattkod och klicka på "Lös in".
  5. Bekräfta rabatten: Kontrollera att rabattkoden har reducerat priset innan du avslutar din beställning.