HelloFresh rabattkod

Aktuella HelloFresh rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

1357 kr rabatt
Rabattkod

Beställ nu och spara upp till 1357 kr!

Prenumerera på nyhetsbrevet och ta del av erbjudandet!

35% rabatt
Rabattkod

Få 35% rabatt på din första kasse hos HelloFresh

Du får även 10% extra rabatt på alla kommande kassar i 6 månader!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos HelloFresh

Erbjudande

Veckans menyer hos HelloFresh

Utgångna rabattkoder från HelloFresh

940 kr rabatt
Rabattkod

Spara 940 kr på dina första fyra kassar

Rabattkod

Spara upp till 965 kr på de fyra första boxarna

Gäller endast nya kunder.

Vanliga frågor

Vad utmärker HelloFreshs matkassar?

HelloFresh erbjuder en unik kombination av flexibilitet och mångsidighet i sina matkassar. Kunden kan välja mellan ett brett sortiment av recept, anpassade för olika smaker och behov. Deras tjänst är utformad för att förenkla vardagen genom att minska tiden för planering och matinköp. Med alternativ som familjevänliga måltider, snabba rätter och kalorismarta val, tillgodoses alla typer av kostpreferenser. Dessutom bidrar HelloFresh till en hållbar livsstil genom att minska matsvinn och prioritera lokala råvaror.

Hur anpassar jag min matkasse hos HelloFresh?

HelloFresh ger sina kunder full kontroll över sina matkassar. Du kan välja dina favoritrecept från en varierad veckomeny som uppdateras kontinuerligt. Oavsett om du föredrar kött, fisk, vegetariska alternativ eller en blandning av dessa, kan du skräddarsy din matkasse. Kunder kan också enkelt justera antalet måltider och portioner varje vecka, vilket gör tjänsten perfekt för både små och stora hushåll. För de som önskar mer bekvämlighet erbjuder HelloFresh även möjligheten att lägga till snabblagade måltider som kan tillagas på 15-20 minuter.

Vad kostar en prenumeration på HelloFresh?

Priset för en veckas matkasse från HelloFresh ligger på ungefär 550 kr, vilket innebär en månadskostnad på omkring 2 000 kr. Det exakta priset beror på antalet valda måltider och portioner. HelloFresh accepterar flera betalningsmetoder, inklusive kreditkort som VISA och MasterCard, samt digitala betalningsalternativ som PayPal och Klarna. Dessa flexibla betalningsalternativ gör det lätt för kunder att hantera sina utgifter effektivt.

Är prenumerationen på HelloFresh bunden till en fast period?

HelloFresh prenumerationer är helt flexibla utan bindningstid. Kunderna kan när som helst pausa, ändra eller avsluta sin prenumeration via deras onlinekonto. Denna flexibilitet är särskilt fördelaktig för personer med varierande scheman eller för de som vill prova tjänsten innan de bestämmer sig för en längre prenumeration. För studenter finns ytterligare rabatter och erbjudanden, vilket gör det till ett ekonomiskt attraktivt alternativ för den yngre demografiska gruppen.

Hur hanterar HelloFresh leveranser om jag inte är hemma?

Om du inte är hemma vid leveranstidpunkten, tar HelloFresh hand om situationen genom att följa de instruktioner som du har angett på ditt konto, exempelvis att lämna matkassen på en säker plats. För att säkerställa att ingredienserna förblir färska används isolering och ispåsar i förpackningen. Detta garanterar att maten håller sig färsk i flera timmar efter leveransen. Om du regelbundet är borta vid leveranstider, erbjuder HelloFresh alternativ för att justera leveransdagar och -tider, vilket gör det möjligt att anpassa leveransen efter ditt schema.

HelloFresh – Matkassar och hemlagade måltider

Färdigplanerade matkassar för varje smak

HelloFresh specialiserar sig på att leverera färdigplanerade matkassar direkt till dörren. Deras tjänst erbjuder en bekväm lösning för den som vill njuta av hemlagad mat utan besväret med att planera och handla. Välj bland en mängd receptalternativ som passar olika kostpreferenser och livsstilar, från vegetariska rätter till familjevänliga middagar. Varje matkasse innehåller noggrant utvalda, färska ingredienser och steg-för-steg-recept som gör matlagningen enkel och rolig.

Anpassningsbara matkassar efter din livsstil

HelloFreshs flexibilitet gör det enkelt för kunder att anpassa sina matkassar. Välj antal portioner och måltider per vecka som passar ditt hushåll. Ändra, pausa eller avboka din prenumeration när du vill, utan bindningstid. Med enkla alternativ för att byta recept eller ändra leveransdagar, erbjuder HelloFresh en tjänst som smidigt anpassar sig efter din vardag och dina matpreferenser.

Hållbart och ansvarsfullt matval

HelloFresh engagerar sig i hållbarhet och miljövänliga val. Genom att leverera exakt de ingredienser som behövs för varje recept, minskar de matsvinn och bidrar till en mer hållbar livsstil. De prioriterar även att använda lokalt producerade och säsongsbetonade råvaror, vilket stöder lokala bönder och minskar koldioxidutsläppen från transport. Denna passion för hållbar matkonsumtion gör HelloFresh till ett miljömedvetet val för den moderna konsumenten.

Så här använder du din HelloFresh rabattkod

  1. Utforska HelloFresh: Besök HelloFresh för ett stort urval av matkassar och recept.
  2. Välj din måltid: Bestäm dina favoriträtter, antal personer och måltidstyper.
  3. Använd rabattkod: Nere i formuläret, leta efter "Har du en rabattkod?".
  4. Lös in koden: Skriv in din rabattkod och klicka på "Lös in".
  5. Bekräfta rabatten: Kontrollera att rabattkoden har reducerat priset innan du avslutar din beställning.