Betterfeast rabattkod

Aktuella Betterfeast rabattkoder och erbjudanden för juli 2024

50% rabatt
Erbjudande

50% rabatt på din första familjelåda

Studenter kan erhålla rabattkoden via sin student-portal!

25% rabatt
Erbjudande

25% rabatt på din första familjelåda

Erbjudande
Erbjudande

Prenumerera på vardagslådan för endast 850 kr i veckan

Erbjudande
Erbjudande

Veckans menyer hos Betterfeast

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Betterfeast

Vanliga frågor

Erbjuder Betterfeast några rabatter för nya kunder?

För nya kunder erbjuder Betterfeast 25% rabatt på den första leveransen av familjelådan, med kravet att man åtar sig minst två leveranser, varav en till fullpris. Detta erbjudande är begränsat till en gång per hushåll och gäller endast nya kunder.

Vad gäller för rabattkoder och erbjudanden?

Rabattkoder från kampanjer eller samarbeten är endast giltiga för nya kunder och får inte användas mer än en gång, om inte annat anges. Missbruk av rabattkoder kan leda till betalningsansvar eller avstängning som kund.

Hur fungerar prenumerationstjänsten hos Betterfeast?

Betterfeast erbjuder matlådor som en del av en prenumerationstjänst. Beloppet för matlådorna dras automatiskt och utebliven betalning kan leda till inställd leverans. Man har möjlighet att starta en prenumeration om man planerar att använda tjänsten under en längre period.

Vilka betalningsmetoder accepterar Betterfeast?

Betalning kan ske via kortbetalning med Visa, e-Visa, Mastercard, Maestro, JCB och Dankort. Alternativt kan man betala direkt till företagets konto. Efter genomförd betalning skickas en bekräftelse via e-post.

Hur fungerar uppsägning av prenumeration hos Betterfeast?

Det finns ingen bindningstid hos Betterfeast, men vissa produkter kan ha specifika villkor. Uppsägning måste ske senast 13 dagar före nästa leverans för familjelådan och 9 dagar för övriga prenumerationer. Uppsägning görs via e-post till kundservice eller genom att logga in och välja "avsluta" på önskad prenumeration.

Så här använder du din Betterfeast rabattkod

  1. Utforska Betterfeast: Ta del av ett varierat utbud av färdiga, hälsosamma matlådor genom att besöka Betterfeast.
  2. Välj prenumerationsplan: När du har hittat din önskade matlåda, ange ditt postnummer och klicka på "Beställ" för att fortsätta.
  3. Ange leveransinformation: Fyll i nödvändiga uppgifter som din adress och namn för att säkerställa en smidig leverans.
  4. Rabatter vid kassan: När du nått kassan tillämpas eventuella rabatter och kampanjer automatiskt. Välj därefter ditt betalningsalternativ och slutför köpet.
  5. Invänta din leverans: Efter slutförd beställning är det bara att se fram emot leveransen av din näringsrika och utsökta mat från Betterfeast.