Linas Matkasse rabattkod

Aktuella Linas Matkasse rabattkoder och erbjudanden för december 2022

Gå till linasmatkasse.se

Andra besökare tittade även på

Linas Matkasse

Linas Matkasse är en färdigpackad matkasse med middagsingredienser och tillhörande recept. Kassen innehåller 5 middagar till ca 4 personer. Erbjudandet för 499 kr är lägre än vad du betalar i butik! Första beställningen betalar du ingenting för frakten och inte heller för det arbete de lägger ner på att handla in maten och planera recepten.

Du kan prova erbjudandet vid ett tillfälle och sedan säga upp tjänsten om du inte skulle vilja fortsätta. Priset avser första kassen, efterföljande leveranser får du för 749 kr.

Hos Linas mat kan en rabattkod även heta kompisrabatt, kampanjerbjudande, grupprabatt eller Presentkortskod

Hälsosamma matkassar direkt hem till dig

Linas Matkasse erbjuder ett nytt sätt att njuta av hälsosam, varierad mat till hela familjen utan att själv behöva lägga tid på att planera och handla alla produkter som behövs. Du får bättre koll på hushållsekonomin, du minskar på matsvinnet eftersom allt i kassen används under veckan, och dessutom sparar du tid som du annars skulle lagt ner på att själv åka till affären och handla. Med Linas matkasse får du helt enkelt alla de produkter du behöver för veckans matsedel levererade direkt hem till dörren!

Alla recept är sammansatta av Lina Gebäck, grundare av Linas Matkasse och utbildad dietist och matkreatör. Hos Linas Matkasse kan du beställa olika typer av matkassar, för att passa din familj. Linas Barnkasse, Linas inspirationskasse, Linas vegetariska kasse och så klart också Linas originalkasse är några av de alternativ som du kan beställa.

Alltid fri frakt

Betalning görs med VISA, MasterCard/Eurocard eller mejlfaktura. Linas Matkasse levereras till din dörr varje eller varannan vecka, på söndag eller måndag mellan kl 17-22. Det är alltid fri frakt på Linas Matkassar!

Har du frågor om din leverans eller om någon av Linas Matkassar kan du kontakta kundtjänst på telefon 010-199 72 00 måndagar kl. 9-16, tisdag-fredag kl 9-17. Under leveranskvällar, det vill säga söndag och måndag, har kundtjänst öppet till kl. 22 så att du alltid kan fråga om din leverans. Du kan också kontakta kundtjänst på info@linasmatkasse.se. Följ Linas Matkasse på Facebook, Instagram och Twitter för tips och erbjudanden!

Som medlem i Klubb Lina samlar du poäng på alla dina beställningar. Poängen kan du sedan använda till att få rabatt på premier, som köksknivar, stavmixer, gratis matkassar, varor från Le Creuset, hotellövernattningar och mycket mer.

Så använder du en rabattkod hos Linas Matkasse

  1. Din Linas Matkasse rabattkod använder du i kassan.
  2. I kassan, under din beställning, hittar du en ruta ”Har du rabattkod/presentkort”?
  3. Fyll i din Linas Matkasse rabattkod i rutan. Det syns direkt och din Linas Matkasse rabattkod godkänns.