Matkomfort rabattkod

Aktuella Matkomfort rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till matkomfort.se

Andra besökare tittade även på

Matkomfort

Matkomforts middagslösning innehåller fyra näringsriktiga, goda och vällagade middagar. Lättlagad mat för vardagskvällar då man varken har tid eller lust att planera, handla och laga en ordentlig middag.

Av Matkomfort får du mer än en matkasse med ingredienser och ett receptblad. Man förbereder och levererar fyra goda och näringsriktiga middagar till din dörr med all prep färdiggjord. Allt du behöver göra är att följa de enkla anvisningarna och färdigställa måltiden så har du maten på bordet och en hel del tid över för annat.

Matkomfort Kampanjkod?

Hos Rabatt.se hitta du det senaste Matkomfort kampanjkoder & erbjudande!

Måltider direkt hem till dig

Matkomfort Stockholm AB startades 2008 och har idag ca 2300 kunder i Stockholm och Uppsala. År 2013 hade man en omsättning på över 40 miljoner kronor. Företaget håller till i Tyresö. Matkomfort tillhandahåller nästan helt färdiga måltider som levereras hem till dig. Genom Matkomfort får du en ökad harmoni i vardagen genom deras middagslösning måndag-torsdag där maten levereras direkt till din dörr. Man är unika på marknaden genom att man förbereda maten precis som på restaurang, i deras eget kök. Det enda du behöver göra är att färdigställa måltiden och servera.

Gå in på Matkomforts hemsida och beställ dina måltider. Varje veckomeny hos Matkomfort håller hög klass och ger bra variation på maten. Du får också ett vegetariskt mål per vecka. Sluta stressa över middagen och använd dig av Matkomfort. Genom dem äter du gott och nyttigt varje dag utan stress att planera, handla och laga mat. Många av oss äter dålig, obalanserade måltider under veckorna för att vi helt enkelt inte har tid och energi att laga riktig mat. En god måltid ökar din livskvalitet och förbättrar din hälsa. Hos Matkomfort använder man de bästa råvarorna och framförallt svenskt. De sköter alla preparationer och du gör bara det sista för att maten ska vara så färsk som möjligt. Man har just nu fyra olika menyalternativ: Premium, Familjefavoriter, Stockholmslådan och Bas.

Du beställer enkelt på nätet och du betalar med kreditkort eller mot faktura. Måltiderna levereras direkt hem till dig. De har också ett lojalitetsprogram som bl.a. ger dig 200 kr rabatt för varje ny kund du rekryterar och poäng på alla dina beställningar samt när du ger feedback på Matkomforts service.

Har du frågor om Matkomforts produkter och tjänster så svarar deras kundtjänst på telefon: 08-408 111 17 och e-post: kundtjanst@matkomfort.se. Man har öppet måndag-torsdag kl. 08:30-17:00 och fredag kl. 08:30-15:00. De har även journummer om du skulle få problem med dina leveranser.

Så använder du en rabattkod hos Matkomfort

  1. Har du en kampanjkod från Matkomfort så använder du den under beställningsprocessen.
  2. Leta reda på fältet för kampanjkod och skriv in din Matkomfort kampanjkod i fältet.
  3. Gå sen vidare med din beställning.