Matkomfort rabattkod

Aktuella Matkomfort rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Matkomfort

Utgångna rabattkoder från Matkomfort

200 kr rabatt
Rabattkod

200 kr rabatt på dina fyra första matkassar

20% rabatt
Rabattkod

20% rabatt i fyra veckor

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt per vecka

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på de fyra första leveranserna

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på dina 4 första leveranser för matkassar

Ange rabattkoden i kassan för att ta del av erbjudandet! Gäller storlekarna 1-2 personer.

150 kr rabatt
Erbjudande

150 kr rabatt på matkassar

Passa på medan det är 150 kr rabatt!

150 kr rabatt
Rabattkod

150 kronor rabatt i upp till fyra veckor

150 kr rabatt
Rabattkod

150 kronor rabatt i upp till fyra veckor

100 kr rabatt
Rabattkod

100 kr rabatt i upp till 4 veckor

100 kr rabatt
Rabattkod

100 kr rabatt på dina beställningar i upp till fyra veckor

Måltider direkt hem till dig

Matkomfort Stockholm AB startades 2008 och har idag ca 2300 kunder i Stockholm och Uppsala. År 2013 hade man en omsättning på över 40 miljoner kronor. Företaget håller till i Tyresö. Matkomfort tillhandahåller nästan helt färdiga måltider som levereras hem till dig. Genom Matkomfort får du en ökad harmoni i vardagen genom deras middagslösning måndag-torsdag där maten levereras direkt till din dörr. Man är unika på marknaden genom att man förbereda maten precis som på restaurang, i deras eget kök. Det enda du behöver göra är att färdigställa måltiden och servera.

Gå in på Matkomforts hemsida och beställ dina måltider. Varje veckomeny hos Matkomfort håller hög klass och ger bra variation på maten. Du får också ett vegetariskt mål per vecka. Sluta stressa över middagen och använd dig av Matkomfort. Genom dem äter du gott och nyttigt varje dag utan stress att planera, handla och laga mat. Många av oss äter dålig, obalanserade måltider under veckorna för att vi helt enkelt inte har tid och energi att laga riktig mat. En god måltid ökar din livskvalitet och förbättrar din hälsa. Hos Matkomfort använder man de bästa råvarorna och framförallt svenskt. De sköter alla preparationer och du gör bara det sista för att maten ska vara så färsk som möjligt. Man har just nu fyra olika menyalternativ: Premium, Familjefavoriter, Stockholmslådan och Bas.

Du beställer enkelt på nätet och du betalar med kreditkort eller mot faktura. Måltiderna levereras direkt hem till dig. De har också ett lojalitetsprogram som bl.a. ger dig 200 kr rabatt för varje ny kund du rekryterar och poäng på alla dina beställningar samt när du ger feedback på Matkomforts service.

Har du frågor om Matkomforts produkter och tjänster så svarar deras kundtjänst på telefon: 08-408 111 17 och e-post: [email protected]. Man har öppet måndag-torsdag kl. 08:30-17:00 och fredag kl. 08:30-15:00. De har även journummer om du skulle få problem med dina leveranser.

Så här använder du din Matkomfort rabattkod

  1. Har du en kampanjkod från Matkomfort så använder du den under beställningsprocessen.
  2. Leta reda på fältet för kampanjkod och skriv in din Matkomfort kampanjkod i fältet.
  3. Gå sen vidare med din beställning.