Willys rabattkod

Aktuella Willys rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till willys.se

Utgångna rabattkoder från Willys

Andra besökare tittade även på

Willys

Willys är en svensk matvarubutik med 190 st butiker över hela Sverige. Willys affärsidé är leda och utveckla lågprissegmentet genom att erbjuda Sveriges billigaste matkasse med ett brett och varierat sortiment.

Sedan år 2000 ägs Willys av börsnoterade Axfood. Tillsammans med de övriga bolagen och kedjorna i Axfood utgör de en stark aktör på dagligvarumarknaden, vilket gör att de kan pressa priserna ytterligare.

Affärsidé

Willys ska som utmanare leda och utveckla lågprissegmentet genom att erbjuda Sveriges billigaste matkasse med ett brett och varierat sortiment.

Vision

Den långsiktiga visionen är att Willys ska bli Sveriges mest rekommenderade dagligvarukedja. Det ska de uppnå genom att ge sina kunder branschens bästa bemötande och en positiv butiksupplevelse.

Willys Hemma

Willys Hemma är systerkedja till Willys och liksom på Willys är de låga priserna centrala. På Willys Hemma kan du handla riktigt billigt utan att behöva lämna närområdet. På Willys Hemma hittar du ett komplett sortiment med fräscha färsk- och basvaror av hög kvalitet, med såväl välkända varumärken som Willys egna märkesvaror.